Известният в САЩ сенатор от Кентъки Мич Макконъл заяви, че често

...
Известният в САЩ сенатор от Кентъки Мич Макконъл заяви, че често
Коментари Харесай

Сенаторът Мич Макконъл отбягва Белия дом заради COVID-19

Известният в Съединени американски щати сенатор от Кентъки Мич Макконъл заяви, че постоянно е разговарял с президента по телефона, само че не е посещавал Вашингтон от 6 август и изясни за какво - не одобрявал метода за справяне с в Белия дом. 
Макконъл, оживял след полиомиелит, опълчи Белия дом на Сената, където депутатите носят и съблюдават обществена отдалеченост. Коментарите му са на фона на това по какъв начин Белият дом се оправя с огнище на, съобщи БГНЕС, цитирайки Агенция Франс Прес.
След диагнозата на президента, най-малко две дузини от неговия кръг и чиновници в Белия дом дадоха позитивни проби за инфекцията. Първата дама Мелания Тръмп, прессекретарят Кейли Макенани и съветникът Стивън Милър са измежду инфектираните с ковид.
Двама републикански сенатори - Майк Лий и Том Тилис - също са дали позитивни резултати, откакто са участвали на събития в Белия дом, макар че не е ясно къде са хванали вируса.
В тирада пред кореспонденти в Кентъки, господин Макконъл сподели, че се е държал надалеч от Белия дом през последните два месеца, " тъй като усещането ми беше, че методът им към това по какъв начин да се оправят със болестта е друг от моя ".
В края на юли неговият сътрудник от Камарата на представителите, ръководителят на Демократическата партия, подреди да се носят наложително маски в долната камара, откакто конгресмен получи позитивен тест.
И двамата депутати отхвърлиха предлагането на президента Тръмп да се дават бързи проби за ковид на депутатите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР